Ga nu direct werken aan jouw cyber security met subsidie van de overheid

10 oktober 2022

Cyber Security

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een speciale subsidie beschikbaar gesteld om Nederlandse mkb-bedrijven te helpen bij het vergroten van cyberveiligheid. De zogeheten "digitaliseringssubsidie" vergoed de helft van de gemaakte kosten tot een maximum van € 2500 euro.

Het Digital Trust Center (DTC) van het ministerie van Economische zaken laat via Twitter weten: "Doe jij tijdig je #softwareupdates? Via de subsidie van Mijn Digitale Zaak kun je nu digitaliseringssubsidies aanvragen op het gebied van #cyberveiligheid. Mkb’ers tot 50 medewerkers kunnen een #subsidie aanvragen tot € 2500. Ga aan de slag."

 

 

Wil je nu een cyber security scan uitvoeren of een cyber security training voor je medewerkers organiseren? Dan betaalt de overheid de helft van de kosten voor organisaties tussen de 2 en 50 medewerkers. Neem direct contact met ons op via patrick.jordens@tt3p.nl en wij helpen je met de procedure.

 

 

Mijn Digitale Zaak is bedoeld voor mkb-ondernemingen met twee tot en met vijftig medewerkers. Onder de digitaliseringssubsidie vallen onder andere cyber security scans (risico inventarisatie- en evaluatie), cyber security training voor medewerkers, advies en uitbesteding aan derden voor de verbetering van cyberveiligheid. De overheid heeft in totaal 1,7 miljoen euro aan subsidie beschikbaar gesteld. De subsidie kan worden aangevraagd tot 30 november a.s. 17.00 uur.

TT3P is aangesloten bij MijnDigitaleZaak als aanbieder van cyber security diensten. Neem voor meer informatie en hulp bij de aanvraag van de subsidie contact op via patrick.jordens@tt3p.nl.