Aantoonbare veiligheid

Verbeter in 3 concrete stappen uw informatiebeveiliging
In 3 concrete stappen helpen we organisaties hun informatiebeveiliging zichtbaar verbeteren. Waarbij de focus ligt op wat haalbaar en passend is; niet op wat technisch mogelijk is. Dankzij effectieve en praktische adviezen is het Third Party Memorandum voor elke organisatie eenvoudig te behalen. En de ICT Security dus aantoonbaar op orde.

Zo helpen we organisaties

Audit
Voldoet uw informatiebeveiliging aan de geldende regels?
Advies
Hoe kunt u praktisch en effectief uw informatiebeveiliging verbeteren?
Uitvoering
Implementatie van de geadviseerde beheersmaatregelen, verslaglegging en het inrichten van controle-mechanismen.

Snel inzicht in uw
huidige ICT Security

Een compliance audit op maat geeft snel inzicht in uw huidige ICT Security. En daarmee op welke punten verbetering nodig is. Onze audit toetst uw ICT securitybeleid en legt de kwetsbaarheden bloot.

Rapportage en concreet advies

Met de compliance rapportage krijgt u nog scherper inzicht in de resultaten van uw audit. Hierbij krijgt u per onderdeel concreet advies over de verbeteringen die u kunt doorvoeren. Adviezen in begrijpelijke taal die zorgen voor bewustzijn, een effectieve aanpak en snelle verbeteringen.
Wat telt in ons advies, is de uitvoerbaarheid en passende investering.  Wij stellen geen implementatie van zware frameworks zoals ISO en NIST of technische (penetratie)testen voor, als dat niet nodig is.

Implementatie

Door het uitvoeren van onze aanbevelingen brengt u uw ICT security effectief en praktisch naar het gewenste niveau, waarbij de investering én het resultaat in balans zijn. En wilt u ondersteuning bij het implementeren van de verbeteringen en het vastleggen van het informatiebeveiligingsbeleid? Dan helpen we u daar graag bij.
resultaat

Aantoonbare zekerheid met de Third Party Memorandum

Heeft u afdoende beheersmaatregelen voor informatiebeveiliging geïmplementeerd, is uw informatiebeveiligingsbeleid afdoende beschreven en toetst u met regelmaat aantoonbaar de beheersmaatregelen aan het beleid? Dan ontvangt u ons Third Party Memorandum. Hét bewijs voor uw relaties dat uw ICT securitybeleid als voldoende is beoordeeld. Door een onafhankelijke partij, met kennis van zaken en jarenlange ervaring in ICT en compliance. Dat geeft vertrouwen.
Maak een afspraak