Academy

Cyber Security Awareness Opleidingen

Voor directie, management en alle overige medewerkers

Creƫer cyber bewustzijn

Het belang van cyber security mag als algemeen bekend worden beschouwd. Ook voor u organisatie is cyber security van groot belang! Omdat het vertrouwen van uw klanten in uw organisatie in gevaar kan zijn doordat gegevens op straat terecht kunnen komen.
Om uw organisatie op het gebied van cyber security zo veilig mogelijk te krijgen, is kennis en bewustzijn (awareness) onder alle medewerkers cruciaal.

Cyber security awareness is het begin van het creëren van een werkomgeving waarin bewust en digitaal veilig gewerkt kan worden met informatie. 
Daarom biedt TT3P u meerdere varianten van trainingen op het gebied van cybersecurity aan:

 

Wat is een cyber security training?

Dat het belangrijk is om cyber awareness te creëren binnen uw organisatie is duidelijk. Maar wat is een cyber security training? En waarom is cyber security training zo belangrijk?
Deze trainingen zijn ervoor bedoeld om te zorgen dat uw organisatie weerbaar en beschermd is tegen cyber security dreigingen. Bij deze cursussen wordt er gekeken naar welke realistische dreigingen er zijn voor uw organisatie en hoe u daar de controle over kunt krijgen.

Waarom een cyber security training voor medewerkers?

U kunt de security risico’s binnen uw organisatie beperken, door menselijke fouten te verminderen. Door het inzetten van security awareness trainingen en cursussen, houdt u uw medewerkers scherp. Met deze trainingen helpen wij uw organisatie om zich beter te weren tegen de gevaren van cybercriminaliteit. Cyberaanvallen zijn vrijwel altijd het gevolg van menselijk handelen. Onze cyber security trainingen en cursussen voor medewerkers zorgen voor bewustwording onder uw personeel en helpen bij het weren van datalekken en cyberaanvallen.

Waarom voor één van onze security trainingen kiezen?

- Doorlopende training

Houd uw medewerkers continu cyber bewust en alert!

- Inzicht in awareness status

Krijg inzicht in en bewijs van de status van awareness bij uw medewerkers.

- Eigen content en maatwerk

Integreer uw eigen content in een training of laat maatwerk cursussen ontwerpen om het voor uw organisatie nog relevanter te maken. Bijvoorbeeld als onboarding van een nieuwe medewerker of als een cursus speciaal voor het management of de directie.

- Certificering van deelnemers

Trainees ontvangen een bewijs van deelname.

Wie zijn onze partners?

  • Cyberveilg Nederland
  • Goede Doelen Nederland
  • DMCC Nederland
  • MKB Rotterdam Rijnmond
  • MKB Westland
  • DongIT
  • SVA
  • Veza
  • Mangotree
  • Buro Nomden