Een Security Awareness opleiding organiseren?

Creëer cyber bewustzijn

Voor directie, management en alle overige medewerkers

Maak uw medewerkers cyber bewust

Het belang van cyber security mag als algemeen bekend worden beschouwd. Ook voor uw organisatie is cyber security van groot belang! Omdat het vertrouwen van uw klanten in uw organisatie in gevaar kan zijn doordat gegevens op straat terecht komen. Om uw organisatie op het gebied van cyber security zo veilig mogelijk te krijgen, is kennis en bewustzijn (awareness) onder alle medewerkers cruciaal. Cyber security awareness is het begin van het creëren van een werkomgeving waarin bewust en digitaal veilig gewerkt kan worden met informatie.  Daarom biedt TT3P u meerdere varianten van trainingen op het gebied van cyber security aan:

Maak een afspraak Download de brochure

Wat is een cyber security training?

Het is zeer belangrijk is om cyber awareness te creëren binnen uw organisatie. Een Cyber security opleiding is hier een goede methode voor. Cyber security cursussen zijn er om te zorgen dat uw organisatie weerbaar en beschermd is tegen cyber security dreigingen door uw medewerkers bewust te maken van de riscio's die zij en uw organisatie lopen. Bij deze cursussen wordt er gekeken naar welke realistische dreigingen er zijn voor uw organisatie en hoe u en uw medewerkers daar de controle over kunnen krijgen.

Waarom een cyber security training voor medewerkers?

U kunt de security risico’s binnen uw organisatie beperken, door menselijke fouten te verminderen. Door het gebruik van trainingen, houdt u uw medewerkers bewust en scherp. Hiermee helpen wij uw organisatie om zich beter te weren tegen de gevaren van cybercriminaliteit. Cyberaanvallen zijn vrijwel altijd het gevolg van menselijk handelen. Onze cyber security trainingen en cursussen voor medewerkers zorgen voor bewustwording onder uw personeel en helpen bij het weren van cyberaanvallen en het voorkomen van datalekken.


Waarom voor één van onze security trainingen kiezen?

- Doorlopende training: U houdt uw medewerkers continu cyber bewust en alert!

- Inzicht in awareness status: U krijgt inzicht in en bewijs van de status van awareness bij uw medewerkers.

- Eigen content en maatwerk: U kunt u eigen content in een training integreren of u laat maatwerk cursussen ontwerpen om het voor uw organisatie nog relevanter te maken. Bijvoorbeeld als onboarding van een nieuwe medewerker of als een cursus speciaal voor het management of de directie.

- Certificering van deelnemers: Trainees ontvangen een bewijs van deelname.

Hoe ziet een cyber awareness traject eruit?

Een cyber awareness traject kent vijf stappen:
1) Wij maken kennis en informeren u in een kostenloze Cyber Brainstorm. Hierin behandelen we o.a. de mogelijkheden op het gebied van Scans en Audits en Awareness Trainingen.

2) Medewerkers worden in een klassikale sessie cyber bewust gemaakt.
2) Medewerkers gaan periodiek security e-learning volgen.
3) Medewerkers worden periodiek op kennis getest en ontvangen hierover feedback.
4) Uw organisatie wordt als geheel getest met (onbeperkte) phishing simulaties.


cyber awareness traject

Wanneer uit de simulaties blijkt dat medewerkers toch onzorgvuldig handelen, kunt u ze gericht extra aangepaste training of e-learning laten volgen. Het is uiteraard ook mogelijk om één of meerdere van de cyber awareness onderdelen uit het traject los te gebruiken.

Wie zijn onze partners?

 • Cyberveilig Nederland
 • Goede Doelen Nederland
 • Apert T
 • DMCC Nederland
 • Iecetee
 • MKB Rotterdam Rijnmond
 • SecurityScorecard
 • MKB Westland
 • SVA
 • Veza
 • Mangotree
 • Buro Nomden