Wat vinden klanten?

Zij kunnen het weten.

Klanten van TT3P spreken zich uit. Zij hebben ervaring met security scans, security audits en hadden ondersteuning nodig bij het verbetertraject. Zonder uitzondering voelen zij zich uitstekend geholpen. Lees hieronder hun ervaringen.

Stichting Sumbing Bibir

"Onze organisatie Stichting Sumbing Bibir (voor kinderen met schisis in Indonesië en India) - CBF erkend goed doel-  heeft de afgelopen jaren haar conformance en performance maatregelen binnen de organisatie geïmplementeerd.  Echter kan elke organisatie, klein of groot, het slachtoffer worden van cyber criminaliteit. Onze organisatie is continu alert en zoekende naar passende informatiebeveiliging. Via Goede Doelen Nederland zijn wij in contact gekomen met Patrick Jordens van TT3P (The Trusted Third Party).

TT3P heeft kosteloos een cyber security beleidssessie voor ons bestuur georganiseerd. Deze sessie kunnen wij ieder goed doel aanraden. Door de sessie zijn wij ons bewust geworden van welke stappen we moeten nemen om tot passende beveiliging voor onze organisatie te komen. En we  willen nu samen met dit professionele bureau werken aan het optimaliseren van onze ICT security."

prof. dr. A.M. (Annemarie) Kuijpers-Jagtman
Voorzitter
Stichting Sumbing Bibir

Liliane Fonds & MIVA

"Het is heel fijn dat TT3P een remote security officer (RSO) levert, die na een grondige risico-inventarisatie en -evaluatie, gestructureerd helpt het raamwerk op te zetten van beleid en plannen, passend bij onze organisatie.
Onze stok achter de deur. Maar ook een RSO die praktisch meewerkt aan een nog betere inrichting en gevraagd én ongevraagd onze omgeving scant en test.
Het is dit totaalplaatje dat TT3P tot een waardevolle partner maakt om informatiebeveiliging tot een hoger plan te tillen."

Irene van Horrik
teammanager ICT
Liliane Fonds & MIVA

GJ Personeelsdiensten

"Voor ons heeft TT3P een drietal trainingen georganiseerd waarin de kennis omtrent de AVG en informatieveiligheid opgefrist is. Dit als onderdeel van een cybersecurity audit welke eveneens uitgevoerd wordt door TT3P. Zo houden wij onze data veilig!

Wat mij betreft een aanrader voor alle ondernemingen, want deze onderwerpen zijn en blijven actueel….niet alleen voor de multinationals van deze wereld, maar zeer zeker ook voor het MKB!"

Niels Slieker
Financieel Directeur
GJ Personeelsdiensten

Vereniging Rembrandt

"Ik heb via Goede Goelen Nederland bij TT3P een training gevolgd. Vlotte en deskundige trainer over het lastige maar zeer actuele onderwerp cybersecurity governance. Hij weet iedereen bij de les te houden en geeft veel handvatten ter verhoging van de urgentie, bewustzijn en begrip voor de maatregelen binnen de eigen organisatie."

Simone Bot
afdeling Financiën
Vereniging Rembrandt


College Perinatale Zorg

"Het College perinatale zorg (CPZ) heeft TT3P ingeschakeld om de ICT security te optimaliseren. Wij hebben tips gekregen om ons informatiebeveiligingsbeleid aan te scherpen en een praktische tool ontvangen om het systematisch te (laten) controleren. TT3P is een professioneel en fijn bureau om mee samen te werken."

mr. Peter Buisman
Senior adviseur juridische zaken
College Perinatale Zorg

Compliance Community

“TT3P heeft ons heel praktische adviezen gegeven om onze security te optimaliseren. Door de juiste vragen te stellen over onze informatiebeveiliging triggerde TT3P ons om specifieke technische maar ook organisatorische maatregelen verder te verscherpen.”

Jim Verschelden
Algemeen Directeur
Compliance Community

VPRO

“TT3P heeft de VPRO geholpen om onze reeds bestaande procedures en werkprocessen vast te leggen in een informatiebeveiligingsbeleid. Aangevuld met de kennis en expertise van TT3P ligt er nu een marktconform beleidsstuk dat ons een goed houvast geeft bij het telkens opnieuw maken van keuzes in de snel veranderende  digitale wereld.”
 
Mattijs de Ruijter
Manager ICT & AZ
VPRO

DMCC Nederland

“Als wij in onze privacy consultancy trajecten specifieke IT security expertise nodig hebben, doen wij een beroep op TT3P. De IT security-scans en audits van TT3P geven je een blauwdruk van waar je als organisatie staat qua informatiebeveiliging. De consultants denken daarnaast mee over concrete en haalbare verbetertrajecten en oplossingen. Zij adviseren met kennis van de materie en oog voor de praktijk.”

Jitty van Doodewaerd
Directeur Privacy
DMCC Nederland

Connecthing Group

“Wij hebben voor onze organisatie gebruik gemaakt van security audits en consultancy van TT3P. Het is voor ons zaak dat we altijd veilig zijn en dat cybercriminelen geen kans krijgen. We hebben veel gevoelige bedrijfsinformatie en ook persoonsgebonden informatie. Met de security audit hebben wij precies inzichtelijk waar onze verbeterpunten liggen en TT3P helpt ons ook met consultancy en advies. Het is prettig samenwerken met TT3P en ze leveren hun diensten tegen redelijke tarieven.”

Erik Verdam
COO
Connecthing Group

SOS Kinderdorpen

“Wij hebben prettig samengewerkt met TT3P rondom onze informatiebeveiliging en het behalen van onze NTA7516 certificering.”
 
Sandra Wolthers
Projectassistent Simba Familiezorg
SOS Kinderdorpen