Wilt u een Cyber Security Scan?

Scans & Audits

Snel en betaalbaar inzicht in uw informatiebeveiliging

Scan uw organisatie

Wat is een Cyber Security Scan?

Een Cyber Security Scan is een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) op het gebied van informatiebeveiliging bij uw organisatie. De inventarisatie richt zich op alle technische en organisatorische maatregelen die uw organisatie heeft ingericht of zou kunnen inrichten om cybercriminaliteit en andere informatiebeveiligingsproblemen te voorkomen.
Maak een afspraak Download de brochure

Waarom een Cyber Security Scan laten uitvoeren?

Er is een diversiteit aan security scans mogelijk, zoals netwerk-, applicatie- en systeem-beveiliging scans. Elke type scan is gericht op het identificeren van specifieke beveiligingsproblemen en het verstrekken van aanbevelingen voor het oplossen ervan. Een Cyber Security Scan is een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) op het gebied van informatiebeveiliging bij uw organisatie, een ‘instapbeveiliging onderzoek’ door een cyber security specialist van TT3P. Het is een effectieve basisvorm van informatiebeveiligingonderzoek en het omvat alle belangrijke aspecten van ICT Security. De scan richt zich op alle technische en organisatorische maatregelen die een organisatie kan treffen om cyberaanvallen te kunnen afwenden, datalekken te voorkomen en de continuïteit van een organisatie te borgen.

Wat haalt een organisatie uit een Cyber Security Scan?

Nadat u een Cyber Security Scan heeft laten uitvoeren, ontvangt u een overzichtelijk rapport. Dit zal u helpen om snel de risico's te verlagen en het IT-systeem van uw bedrijf te beveiligen. Het rapport zal een overzicht geven van de bevindingen van de scan en welke beveiligingsproblemen zijn geïdentificeerd. Dit kan variëren van niet gepatchte software tot gebrekkige wachtwoordbeleid. Het rapport zal ook aanbevelingen doen voor het oplossen van deze problemen, zodat u weet wat u moet doen om de beveiliging van uw bedrijf te verbeteren. Daarnaast geeft het rapport een actielijst met prioriteiten die u moet ondernemen om de beveiliging van uw bedrijf te verbeteren. De actielijst zal gerangschikt zijn op basis van prioriteit, zodat u weet welke acties het belangrijkste zijn om uit te voeren. Het rapport kan essentieel zijn om de risico’s voor uw bedrijf snel te verlagen en helpen om gericht informatie beveiligingsproblemen op te lossen. Zo is uw IT-systeem goed beveiligd tegen cyber aanvallen.

Inzicht

Inzicht

Snel en betaalbaar inzicht in de stand van uw ICT-beveiliging.

Rapportage

Rapportage

Een duidelijk overzicht met checklist voor uw interne organisatie.

Bevestiging

Bevestiging

Krijg direct bevestigd welke zaken er goed op orde zijn.

Stel prioriteiten

Stel prioriteiten

Stel onderbouwde prioriteiten bij het investeren in ICT-beveiliging.

Doorlopende ondersteuning

Doorlopende ondersteuning

Werk doorlopend met TT3P, dé professionele ICT security en privacy partner, aan uw zijde.

Verlaag cyberrisico

Verlaag cyberrisico

Door kritisch en met een onafhankelijke blik te laten kijken naar uw ICT-beveiliging verlaagt u direct cyberrisico's van uw organisatie.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Intake

Intake

We organiseren een intake gesprek om elkaar te leren kennen en de werkwijze te bespreken.

Stap 2

Uitvoering

Uitvoering

We voeren op basis van onze beveiligingschecks op basis van het ISO 27001 1/2 normenkader een scan van alle benodigde beveiligingsbeheers-maatregelen bij uw organisatie uit.

Stap 3

Evaluatie

Evaluatie

We rapporteren op eenvoudige wijze wat u op orde heeft, waar de verbeteringen voor uw organisatie liggen en met welke prioriteit u deze zou kunnen (laten) oplossen. Hierna maakt u zelf uw afwegingen tussen verlaging van cyberrisico's en de investering hierin.

Vrijblijvend advies

U kunt kiezen voor een eenmalige scan, maar ook jaarlijks of meerdere keren per jaar een scan laten uitvoeren. Neem voor meer informatie en voor informatie omtrent voorwaarden en tarieven geheel vrijblijvend contact met ons op.

Plan een call

Wie zijn onze partners?

 • Cyberveilg Nederland
 • Goede Doelen Nederland
 • SecurityScorecard
 • DMCC Nederland
 • MKB Rotterdam Rijnmond
 • MKB Westland
 • DongIT
 • SVA
 • Veza
 • Mangotree
 • Buro Nomden