Welke cyber risico's loopt u?

Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Snel en betaalbaar inzicht in uw informatiebeveiliging

Laat uw organisatie onderzoeken

Wat is een Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E)?

Een RI&E is een Cybersecurity-onderzoek op het gebied van informatiebeveiliging bij uw organisatie. Dit richt zich op alle technische én organisatorische maatregelen die uw organisatie heeft ingericht of zou kunnen inrichten om cybercriminaliteit en andere informatiebeveiligingsproblemen te voorkomen.
Maak een afspraak Download de brochure

Waarom een Risico-Inventarisatie & -Evaluatie laten uitvoeren?

Er is een diversiteit aan security-onderzoeken mogelijk, zoals netwerk-, applicatie- en systeembeveiliging onderzoeken. Elke type onderzoek is gericht op het identificeren van specifieke beveiligingsproblemen en het verstrekken van aanbevelingen voor het oplossen ervan. Een RI&E is een Cyber Security ‘instap onderzoek’ op het gebied van informatiebeveiliging bij uw organisatie, door een cyber security specialist van TT3P. Het is een effectieve basisvorm van een informatiebeveiligingonderzoek en omvat alle belangrijke aspecten van ICT Security. De RI&E richt zich op alle technische én organisatorische maatregelen die een organisatie kan treffen om cyberaanvallen te kunnen afwenden, datalekken te voorkomen en de continuïteit van een organisatie te borgen.

Wat haalt een organisatie uit een RI&E?

Nadat u de RI&E heeft laten uitvoeren, ontvangt u een overzichtelijk rapport. Dit zal u helpen om snel de risico's te verlagen en het IT-systeem van uw organisatie te beveiligen. Het rapport zal een overzicht geven van de bevindingen van de RI&E en welke beveiligingsproblemen zijn geïdentificeerd. Dit kan variëren van niet gepatchte software tot een gebrekkig wachtwoordbeleid. Het rapport zal ook aanbevelingen doen voor het oplossen van deze problemen, zodat u weet wat u moet doen om de beveiliging van uw organisatie te verbeteren. Daarnaast geeft het rapport een actielijst. De actielijst zal gerangschikt zijn op prioriteit, zodat u weet welke acties de belangrijkste zijn om uit te voeren. Het rapport is essentieel om de risico’s voor uw organisatie snel te verlagen en om gericht informatiebeveiligingsproblemen op te lossen. Zo beveiligt u uw ICT-infrastructuur en data goed tegen cyberaanvallen. 

Inzicht

Inzicht

Snel en betaalbaar inzicht in de stand van uw ICT-beveiliging.

Rapportage

Rapportage

Een duidelijk overzicht met checklist voor uw interne organisatie.

Bevestiging

Bevestiging

Krijg direct bevestigd welke zaken er goed op orde zijn.

Stel prioriteiten

Stel prioriteiten

Stel onderbouwde prioriteiten bij het investeren in ICT-beveiliging.

Doorlopende ondersteuning

Doorlopende ondersteuning

Werk doorlopend met TT3P, dé professionele ICT security en privacy partner, aan uw zijde.

Verlaag cyberrisico

Verlaag cyberrisico

Door kritisch en met een onafhankelijke blik te laten kijken naar uw ICT-beveiliging verlaagt u direct cyberrisico's van uw organisatie.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Intake

Intake

We organiseren een intake gesprek om elkaar te leren kennen en de werkwijze te bespreken.

Stap 2

Uitvoering

Uitvoering

We voeren op basis van onze beveiligingschecks, welke onder meer zijn gebaseerd op het ISO 27000 normenkader, een RI&E uit van alle aanwezige beveiligings beheersmaatregelen bij uw organisatie uit.

Stap 3

Evaluatie

Evaluatie

We rapporteren op begrijpelijke wijze wat u op orde heeft, waar de verbeteringen voor uw organisatie liggen en met welke prioriteit u deze zou kunnen (laten) oplossen. Hierna maakt u zelf uw afwegingen tussen verlaging van cyberrisico's en de investering hierin.

Vrijblijvend advies

U kunt kiezen voor een eenmalige RI&E, maar ook jaarlijks of meerdere keren per jaar er één laten uitvoeren. Neem voor meer informatie en voor informatie omtrent voorwaarden en tarieven geheel vrijblijvend contact met ons op.

Plan een call

Wie zijn onze partners?

 • Cyberveilig Nederland
 • Goede Doelen Nederland
 • NBBU
 • Apert T
 • DMCC Nederland
 • Iecetee
 • MKB Rotterdam Rijnmond
 • SecurityScorecard
 • MKB Westland
 • SVA
 • Veza
 • Mangotree
 • Buro Nomden