Wilt u een Cyberweerbaarheid & AVG Training?

Verdedig uw organisatie tegen datalekken en cyberaanvallen

Ontwikkel de security awareness kennis

Houd uw medewerkers scherp!

Houdt uw medewerkers continue scherp om zo security risico's door menselijke fouten te verminderen.

TT3P helpt organisaties zich beter te weren tegen de gevaren van cybercriminaliteit. Cyberaanvallen zijn vrijwel altijd het gevolg van menselijk handelen. Daarom is het zo belangrijk om medewerkers te leren hoe ze zichzelf en de organisatie waarin zij actief zijn kunnen beschermen tegen cyberaanvallen. Training aan huis is een effectieve manier om medewerkers op de hoogte te brengen van informatiebeveiliging, cyber security en risico's die zij en de organisatie lopen. Onze training beveiligingsbewustwording helpt u uw medewerkers in te zetten als een effectief onderdeel van uw verdediging tegen datalekken en cyberaanvallen. De training wordt georganiseerd in groepsverband op uw locatie. 
Maak een afspraak Download de brochure

Waarom Cyber security training aan huis?

Cyber criminaliteit is een van de grootste bedrijfsrisico's van dit moment. De medewerkers van een organisatie spelen een belangrijke rol in het voorkomen van datalekken en cyberaanvallen, mits ze alert en getraind zijn. Cyberweerbaarheidstraining is nodig voor iedere medewerker in iedere organisatie. Nu meer dan ooit! Security training aan huis kan medewerkers helpen om de risico's op cyberincidenten te verminderen door hen bewust te maken van de verschillende dreigingen waarmee ze te maken kunnen krijgen. Zo kunnen ze leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen phishing-aanvallen, hoe ze hun wachtwoorden veilig kunnen bewaren en hoe ze onveilige websites kunnen herkennen. Daarnaast kan security training aan huis ook helpen om medewerkers bewust te maken van hun eigen rol in het beveiligen van bedrijfsgegevens. Dit kan bijvoorbeeld door hen te leren hoe ze onbevoegde toegang kunnen voorkomen, hoe ze vertrouwelijke gegevens moeten behandelen en hoe ze moeten omgaan met security-incidenten.


 

Wat is de aanpak bij een Cyberweerbaarheid & AVG Training aan huis?

Betrokken en alerte medewerkers

Betrokken en alerte medewerkers

Aan de hand van uitleg over de basis van informatiebeveiliging nemen we medewerker aan de hand mee. We creëren betrokkenheid en alertheid. 

AVG basiskennis op orde

AVG basiskennis op orde

Wij behandelen de basiskennis van de AVG. Uw medewerkers weten na deze training wat de regels omtrent de behandeling van persoonsgegevens zijn.

Veel ruimte voor interactie

Veel ruimte voor interactie

Deelnemers van de training kunnen de trainer alle denkbare vragen stellen, ook als die vragen heel specifiek zijn voor uw bedrijfsvoering.

Meerwaarde boven e-learning

Meerwaarde boven e-learning

Persoonlijke training is door de persoonlijke benadering de beste start van bewustwording omtrent cybersecurity. E-learing kan helpen, maar is als middel geschikter als opvolging van persoonlijke training.

We behandelen praktijkvoorbeelden

We behandelen praktijkvoorbeelden

We behandelen verschillende voorbeelden van cyber criminaliteit uit de praktijk. Na de training herkennen uw medewerkers de verschillende vormen van phishing.

Certificaat van deelname

Certificaat van deelname

Uw medewerkers ontvangen een certificaat van deelname van onze organisatie. Een erkenning voor de medewerker en handig voor in het personeelsdossier.
 

Advies op maat

Gratis advies gesprek

Mocht u vragen hebben over de training of over andere onderwerpen aangaande cybersecurity dan kunt u ons altijd vrijblijvend bellen of wij bellen u graag terug.

Laat het ons weten!

Plan een call

Wat zeggen klanten?

 

Niels Slieker

CEO GJ Personeelsdiensten B.V.

Bedankt voor de interactieve training!! Wat mij betreft een aanrader voor alle ondernemingen, want deze onderwerpen zijn en blijven actueel. Niet alleen voor de multinationals van deze wereld, maar zeer zeker ook voor het MKB!

Jolanda van der Wel

HR functionaris

Ik vind dat TT3P ons op een zeer enthousiaste en interactieve wijze trainde. Leuke voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Ik heb meer kennis en bewustzijn betreffende de AVG en cybercriminaliteit en ben weer goed op scherp gezet.

Marit van der Valk

Casemanager

De training was interessant. Het heeft mij weer op scherp gezet en alert gemaakt. De training werd op een duidelijke, enthousiaste en heldere manier gegeven (en dat op de maandagochtend😉).

Goed om dit jaarlijks bij te blijven houden!

Cyberweerbaarheid & AVG basics

Wat leert uw medewerker?

 • De basisregels van de AVG
 • Persoonsgegevens en de spelregels
 • Basisprincipes voor informatiebeveiliging
 • De verschillende vormen van cybercrime
 • Het herkennen van cybercrime (aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden)
 • Lessen ter voorkoming van inbreuken (zakelijk en prive)
 • Hoe maak je afspraken met leveranciers over hun beveiliging

Onze pakketten

Small business

Small business

€ 995,-
Exclusief BTW & Reiskosten

Aantal medewerkers
Maximaal 5

Trainingsduur
3 uur

Diploma
Deelname certificaat

Aanvragen
Professional

Professional

€ 1495,-
Exclusief BTW & Reiskosten

Aantal medewerkers
Maximaal 10

Trainingsduur
3 uur

Diploma
Deelname certificaat

Aanvragen
Enterprise

Enterprise

Maatwerk offerte
Exclusief BTW & Reiskosten

Aantal medewerkers
> 10

Trainingsduur
3 uur

Diploma
Deelname certificaat

Aanvragen

Wie zijn onze partners?

 • Cyberveilig Nederland
 • Goede Doelen Nederland
 • Apert T
 • DMCC Nederland
 • Iecetee
 • MKB Rotterdam Rijnmond
 • SecurityScorecard
 • MKB Westland
 • SVA
 • Veza
 • Mangotree
 • Buro Nomden